Roosendaalse advocaat gespecialiseerd in ondernemingsrecht, arbeidsrecht en familierecht

Advocatenkantoor Albicher is een advocatenkantoor in Roosendaal met brede kennis en ervaring in het ondernemingsrecht, arbeidsrecht en het personen- en familierecht. Een persoonlijke en betrokken benadering is het uitgangspunt en er wordt altijd gestreefd naar maatwerkoplossingen die aansluiten bij de behoeften van iedere cliënt. Kennis, ervaring en kwaliteit zijn daarbij vanzelfsprekende begrippen. Uw belangen staan altijd voorop. 

Op zoek naar expertise? Advocatenkantoor Albicher kan helpen!

Neem contact op

U wordt altijd nauwkeurig geïnformeerd over de kosten van geleverde juridische diensten

Advocatenkantoor Albicher biedt juridische diensten aan op uurtarief of op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand, als u daarvoor in aanmerking komt. Tijdens het eerste gesprek op kantoor wordt u over de kosten geïnformeerd. Voor meer informatie kunt u ook de website van de Raad voor Rechtsbijstand raadplegen.

Mr. J.J.R. Albicher

Na het gymnasium aan het Moller Lyceum studeerde Jurgen Albicher rechten aan de Rijksuniversiteit Leiden. Hij is afgestudeerd in de richtingen civiel- en bedrijfsrecht. Sinds 1994 is Jurgen onafgebroken werkzaam als advocaat. Hij beschikt daarmee ook over een ruime proceservaring bij rechtbanken en gerechtshoven. De werkwijze van Jurgen is daadkrachtig en met focus om tot het beste resultaat te komen, in nauw overleg en in samenspraak met uzelf; of het nu gaat om het geven van adviezen of het voeren van een gerechtelijke procedure.

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten heeft hij de volgende hoofdrechtsgebieden geregistreerd: personen- en familierecht en algemene praktijk. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Download vCard

Waarom kiezen voor Advocatenkantoor Albicher?

Persoonlijk Advocatenkantoor Albicher

Persoonlijk

Maatwerkoplossingen die aansluiten bij uw persoonlijke of zakelijke behoeften.

Daadkrachtig Advocatenkantoor Albicher

Daadkrachtig

Het doel is de beste oplossing voor uw probleem te bewerkstelligen.

Betrokken Advocatenkantoor Albicher

Betrokken

Mr. J.J.R. Albicher is als mens zeer betrokken en staat u met raad en daad bij.